AlMadinah Institute - Fordi alle ikke kan reise i søken etter kunnskap, bringer vi kunnskapen til deg - Et prosjekt av Islam Net - Det Islamske Nettverk        

AlMadinah Institute

A+ A A-

Vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål

Her finner du in sha Allah svar på de fleste ting relatert til AlMadinah Institute sine seminarer. Så før du sender oss spørsmål er det fint om du kan lese gjennom her for å se om du finner svar på spørsmålet ditt.

Klikk på «Bestill billett» og se på høyre side av skjermen for å se hvor mange plasser som er igjen.

Billetter kan kun bestilles via nett. Dersom det er flere ledige plasser på selve seminar-dagen og du kjenner noen som allerede har billett og vet adressen, kan du bli med vedkommende og kjøpe billett der. Vet du ikke hvor seminaret holdes, så vennligst bestill via nett.

Du skal få billetten tilsendt på e-post. Dersom du ikke har fått det innen 24 timer etter å ha bestilt, ta kontakt med oss her. Før du tar kontakt med oss, sjekk søppelpost-mappen din for å være sikker på at billetten ikke har havnet der.

Seminaret vil være i Oslo. Adressen får du vite i billetten, eller så får du den tilsendt i etterkant senest 24 timer før kursstart.

Det er svært tidkrevende for oss å ta imot manuelle registreringer via e-post, facebook e.l. Så den eneste måten å holde av plass på er å bestille billett.

Uavhengig av om du deltar på én eller to dager vil våre utgifter forbli de samme. Vi kan ikke selge billett for den andre dagen som du ikke kan delta, til noen andre. Av den årsak er det samme pris uavhengig av om man deltar på en eller begge dagene. Hvis du ikke deltar på den første dagen kan vi ikke garantere for at plassen er ledig den andre dagen. Hvis du deltar på den første dagen og ikke kan delta på den andre, går det fint.

Det er dessverre ikke barnepass.

Seminarene er for brødre og søstre fra 14 år og oppover. Man kan ikke ta med noen som er yngre enn dette fordi barn lager ofte mye støy og det vil forstyrre de andre deltagerne.

Vi vet dessverre ikke hva slags fasiliteter det er for parkering, det må man selv finne ut.

Man kan komme senere, men da kan vi ikke garantere at plassen din fortsatt er tilgjengelig. Dersom det er flere ledige plasser får du selvfølgelig plass, men er det fullt kan vi dessverre ikke hjelpe.

Om du ikke kommer kan du gi eller selge billetten til en annen person. Vi har dessverre ikke mulighet for refusjon. Dersom du ikke selger billetten din eller gir den til en bekjent, kan du se på det som en donasjon i Allahs vei og noen andre vil in sha Allah få nytte av plassen din.

Du kan dra før seminaret er ferdig, men da går du jo selvsagt glipp av noe.

Det er frivillig å kjøpe kursheftet, men vi anbefaler på det sterkeste å gjøre det. Det er fordi i heftet vil man få seminaret oppsummert og man kan ta sine egne notater underveis på en strukturert måte. For å bevare kunnskap er det nødvendig at man skriver det ned og har det på en organisert måte.

Vi bestiller kursheftene fra et trykkeri. Antallet vi bestiller er ut i fra hvor mange som har bestilt fra oss i forkant. Dersom det er ekstra kurshefter på seminaret kan det kjøpes der, men det er det ingen garanti for at det er.

Du kan ta med egen matpakke eller kjøpe mat i butikker / spisesteder i nærområdet. Hvis det ikke er spisesteder i nærområdet vil vi tilby å bestille mat samlet til alle deltagerne.

Det er en kort pause per time, og lengre pauser for bønn og mat.

I all hovedsak er kamera rettet mot instruktøren. Ved noen få anledninger filmer vi publikum, men unngår nærbilder av kvinner.

Dersom det er tid, slik som i pauser, kan man gjerne snakke med kursholderen.

Disse seminarene er rettet mot muslimer og vi har svært begrenset med plass. En som ikke er muslim vil ikke ha stor nytte av innholdet i disse seminarene. For ikke-muslimer arrangerer Islam Net konferanser som er mer passende å bringe sine ikke-muslimske bekjente til. Så pga. kapasitet vil vi prioritere de som har mest behov for å delta på disse seminarene, altså muslimer.

Det er ingen som har fortjeneste på disse seminarene, kursavgiften går uavkortet for å dekke utgifter og for å spre islam. Å leie lokaler, bestille flybilletter osv., koster penger. Det er null kr i personlig gevinst for noen av arrangørene! Vi har valgt å holde en moderat deltager-avgift for seminarene. Lignende seminarer koster opp til 2-3 ganger mer i andre land hvor folk har lavere inntekter enn i Norge.

Deltageren bør heller se på dette som en sadaqah og en investering vedkommende gjør i det som er mest verdifullt i denne verden, nemlig kunnskap om islam. Om man har riktig intensjon vil denne lille avgiften være en sadaqah-jariyah for vedkommende og man vil få belønning hos Allah for all da’wah som blir gjort gjennom denne donasjonen.

Det finnes unntak, men generelt sett er det ofte slik at hvis man er villig til å betale for noe så tar man det mer seriøst, og vi ønsker seriøse deltagere. Pga. lokalets kapasitet har vi heller ikke så mye plass at vi kan ha seminarene gratis, for da kommer det trolig alt for mange folk og vi må sende folk hjem pga. mangel på plass. Da får de som ikke setter like mye pris på seminarene og er villig til å spare penger og bruke i Allahs vei, plassene til de som setter mer pris på seminarene og er villig til å streve for å delta.

Det finnes selvsagt unntak og det er engasjerte brødre og søstre som ønsker å tilegne kunnskap, men virkelig ikke har råd. De kan ta kontakt med oss og forklare situasjonen så sender vi dem billetter gratis dersom vi har flere gratis plasser igjen, in sha Allah.

Bestill billett

There are no upcoming events.

Kopirett © Islam Net. Alle rettigheter reservert.