AlMadinah Institute - Fordi alle ikke kan reise i søken etter kunnskap, bringer vi kunnskapen til deg - Et prosjekt av Islam Net - Det Islamske Nettverk        

AlMadinah Institute

A+ A A-

Where's My BAE? - Dawah Man

Bestill billett

Facebook

Instruktør

Imran ibn Mansur a.k.a. Dawah Man

Bli med på Where's My BAE? med Dawah Man og lær om The True Science of Love!

Kursbeskrivelse

*Føler du deg ensom på grunn av at du ikke har en partner? Kanskje foreldrene dine er et hinder for ditt ekteskap, eller har du ikke klart å finne den "rette" enda?

*Er du i et utilfredsstillende forhold og ikke ønsker å la kjærligheten mellom deg og din partner dø, men heller ta det til et heeelt annet nivå?

*Har hjertet ditt blitt knust i et tidligere forhold, og du ønsker å "reparere" ditt hjerte og finne din Bae?

Da er "Where's my Bae?" workshop noe for deg. Bror Imran ibn Mansur a.k.a. Dawah Man vil lære deg om hvordan du kan finne din Bae uten å bli involvert i noe haram og hvordan du kan knytte sterkere bånd til din ektefelle ved å oppfylle rettighetene til vår Skaper. Det er en event du ikke bør gå glipp av. Ta med dine praktiserende og ikke-praktiserende venner for en uforglemmelig kveld.

Tid

Søndag 10. mai, kl. 14:00 – 21:00.

Sted

Adressen vil bli sendt til de som har registrert seg innen 24 timer før kursstart. Seminaret vil være i Oslo eller i nærheten hvor man enkelt kan komme med offentlig transport.

Mat og drikke

Det blir salg av pizza, bagetter, kaker og brus.

Billettinformasjon

Det er kun 350 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Bestill billett i dag for kun kr 150,- ved å sende sms med teksten: BILLETT BAE til 2434. Du kan også bestille via nett ved å klikke her.

Over halvparten av billettene er allerede solgt, så det blir neppe in sha Allah mulighet til å kjøpe billetter i døra om salget fortsetter som det har gjort, men hvis det er ledige plasser igjen så koster billettene kr 200,- i døra.

Bestill billett

There are no upcoming events.

Kopirett © Islam Net. Alle rettigheter reservert.

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Følg siden vår på Facebook.