AlMadinah Institute - Fordi alle ikke kan reise i søken etter kunnskap, bringer vi kunnskapen til deg - Et prosjekt av Islam Net - Det Islamske Nettverk        

AlMadinah Institute

A+ A A-

Psychology of Iman

Bli med å studere hvordan du kan beskytte din tro fra misledende religioner, sekter, ideologier og ideer, og samtidig holde din iman på topp til tross for alle fristelser denne verden daglig byr på.

 

 

Kursbeskrivelse

Hva er det vi kaller iman? Hva er det egentlig vi skal tro? Hva er det som får oss til å tro den måten vi tror? I en verden med forvirrende ideer, ulike religioner, ideologier, sekter osv., er det ikke enkelt å vite hva vi skal tro og hvorfor vi skal tro på akkurat det. Hvordan kan vi sortere all informasjon som er tilgjengelig ved fingertuppene våre og avgjøre hva som skal definere vår tro på Allah og islam? Fra hvor kan vi få riktig informasjon som vi kan bruke til å vokse i riktig retning i vår tro? Hva kan føre til at vår tro vokser sterkere og hva er det som kan skade vår tro? Vi lever i en verden som distraherer oss fra Gud og suger vår tro ut av blodårene. Så hvordan kan vi forbli sterke slik at det vi tror og handler på, er i tråd med det Allah har åpenbart og det Hans Sendebud (fred være med ham) og følgesvennene praktiserte? Bli med oss på dette opplysende todagers seminaret Sh. Yusha Evans hvor vi vil grave dypt i alle de ovennevnte problemstillingene og mye mer. In sha Allah vil du forlate med en bedre forståelse av hva du skal tro og hvordan du definerer det, samt hvordan du kan holde på din tro i denne gale verden vi lever i. Det er ingenting som er viktigere enn grunnlaget for din tro, så ikke gå glipp av denne unike muligheten!

Tid og sted

Tid: Lørdag og søndag 20-21. desember, kl. 12:00 – 21:00.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg innen 24 timer før kursstart.

Billettinformasjon

Det er kun 80 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Billetten koster totalt kr 395,- for begge dagene, men for de som bestiller innen 1. november, er prisen redusert til kr 295,-. Dersom du ikke har råd til billetten send oss en e-post med begrunnelse så sender vi deg billett gratis dersom vi har flere gratis plasser igjen in sha Allah.

Bestill billett

There are no upcoming events.

Kopirett © Islam Net. Alle rettigheter reservert.

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Følg siden vår på Facebook.