AlMadinah Institute - Fordi alle ikke kan reise i søken etter kunnskap, bringer vi kunnskapen til deg - Et prosjekt av Islam Net - Det Islamske Nettverk        

AlMadinah Institute

A+ A A-

Home Sweet Broken Home

Skal du gifte deg eller er gift? Da vet du, eller vil snart finne ut, at ekteskap bringer med seg en haug av utfordringer. Om disse håndteres på feil vis ender det ofte i katastrofe! Det vil du ikke skal skje med ditt liv, så delta på dette seminaret og lær deg hvordan du opprettholder et godt og velfungerende ekteskap, og ikke minst hvordan du finner den rette ektefellen.

Hvorfor du bør delta

Ekteskap er en institusjon som er sentral for harmonien i et velfungerende og moralsk samfunn. Hjemmets og familielivets stabilitet kan være vesentlig for fremgangen i våre samfunn, og for våre kommende generasjoners suksess. Skilsmisse og ødelagte hjem kan derimot være svært belastende og vi må unngå det så mye som mulig, men noen ganger blir det en nødvendighet.

Kom og lær om dette viktige temaet og den store utfordringen som våre samfunn står overfor. Kom og lær om hvordan vi kan øke kjærligheten i våre familier, hvordan det å forstå en kones og ektemanns ulike roller påvirker ekteskapet, hvordan det å håndtere at menn og kvinner tenker annerledes kan gjøre ekteskapet mer vellykket, og hvordan man kan takle den fryktede svigerfamilien! Enten du er lykkelig gift, er i et ustabilt ekteskap, eller ønsker å gifte deg, er dette kurset for deg. Det vil legge frem grunnlaget for et lykkelig ekteskap og et harmonisk samfunn.

Tid og sted

Tid: Tirsdag og onsdag 15-16. april, kl. 12:00 – 21:00.
Sted: Vil bli sendt til de som har registrert seg innen 24 timer før kursstart.

Billettinformasjon

Det er kun 100 plasser, dvs. at du må være tidlig ute med å bestille billett. Billetten koster totalt kr 395,- for begge dagene, men for de som bestiller innen 25. mars, dvs. tre uker før kursstart, er prisen redusert til kr 295,-. Dersom du ikke har råd til billetten send oss en e-post med begrunnelse så sender vi deg billett gratis dersom vi har flere gratis plasser igjen inshaAllah.

Bestill billett

There are no upcoming events.

Kopirett © Islam Net. Alle rettigheter reservert.

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Følg siden vår på Facebook.