AlMadinah Institute - Fordi alle ikke kan reise i søken etter kunnskap, bringer vi kunnskapen til deg - Et prosjekt av Islam Net - Det Islamske Nettverk        

AlMadinah Institute

A+ A A-

AlMadinah Institute: «Fordi alle ikke kan reise i søken etter kunnskap, bringer vi kunnskapen til deg.» AlMadinah Institute er et institutt som tar sikte på organisert undervisning i islam gjennom todagers seminarer annenhver måned. Ved å fast delta på disse seminarene vil man in sha Allah bygge et sterkt fundament i ens kunnskap om islam.


Hvorfor AlMadinah Institute

Til enhver tid er det nye brødre og søstre som begynner å praktisere islam. I Norge er det svært begrenset tilgang til dypere kunnskap om islam og særlig på et felles språk som muslimer fra alle nasjonaliteter har tilgang til. Det er mange som drømmer om å reise til utlandet for å studere, men av praktiske årsaker er det ikke gjennomførbart. Ideen bak instituttet er å tilrettelegge for strukturert undervisning i islam så unge muslimer i Norge bygger et sterkt fundament i religionen. Fordi alle ikke kan reise i søken etter kunnskap, bringer vi kunnskapen til deg.

Det er mange vitenskaper i islam og et hav med kunnskap man kan tilegne seg. På samme måte er muslimer på forskjellige kunnskapsnivåer. AlMadinah Institute vil tilby seminarer som er passende for de aller fleste. Vi vil gå gjennom det grunnleggende og fordype oss i det mer komplekse. I tillegg vil vi lære prinsippene som ligger bak de forskjellige vitenskapene av islam.

Hvordan fungerer det

Annenhver måned vil det inshaAllah holdes et todagers seminar hvor vi studerer et emne så dypt som mulig. Det vil være en dyktig og kvalifisert instruktør som vil holde seminaret. Nødvendige notater / kompendium vil være tilgjengelig. Studentene vil få mulighet til å stille spørsmål og være aktive deltagere.

Hvorfor du bør delta

Å tilegne seg kunnskap om islam er det aller mest dyrbare du kan investere din tid i å gjøre. I en hektisk hverdag med skole, jobb, familie, karriere osv., er det svært vanskelig for mange å ta seg tilstrekkelig tid til å søke kunnskap. Ikke nok med det, det er ikke lett å vite hvor du skal søke etter autentisk kunnskap og hva du skal prioritere og i hvilken rekkefølge. Det er i tillegg svært få, hvis det i det hele tatt er noen, alternativer her i Norge hvor du virkelig kan komme i et miljø på tvers av de kulturelle rammer og studere islam på en organisert måte. Hvis du virkelig søker Allahs velbehag og vil beskytte deg selv og din familie fra all fitnah som er ute i samfunnet, er det nødvendig med noe som styrker din iman og holder deg stødig på den rette veien. Det du trenger er kunnskap og et miljø rundt deg som søker kunnskap. Dette får du inshaAllah på AlMadinah Institute. Kunnskap er veien til Paradiset og det er de med kunnskap som frykter Allah mest. Du vil være av disse og du er av de som søker Paradiset. Derfor bør du delta på seminarene til AlMadinah Institute.

Mer i denne kategorien Vanlige spørsmål »

Det Islamske NettverkKopirett © Islam Net. Alle rettigheter reservert.

0
Delinger

Vil du holde deg oppdatert?

Følg siden vår på Facebook.